Summa sidvisningar

fredag 23 januari 2015

18 maj 2010

Det har varit lite sisådär…..

….nu det sista……
Dels har han varit förkyld några dagar, hostar o snorar för fullt…. Lite feber till o från….. Men det jobbiga har nog varit hans humörsvängningar….. Det har flugit en del mat, både frukost o middag…. Gröten på morgonen lockar inte längre, flingor är inte intressant heller, iaf inte så mkt som innan… Mackor har han ju inte brytt sig om  heller på flera år…. Men efter några mornar med kastade gröt o flingtallrikar så testade jag en ny grej, micrade mackor med ost på….. och oj vad han åt…. 4 st till frukost…. :-)   Inte världens nyttigaste, jag vet… Men han åt… och det var det viktiga….  Detta med maten började ju inte i samband med förkylningen, utan typ i samma veva som jag skrev om hur bra allt går… Haha, så kan det va…. Han har varit lite arg, o han har bitit mig lite… men går ju inte jämföra med hur det var förra våren…. Får se nu när han blir frisk igen hur mkt av betendena som stannar kvar…. Men det löser sig ändå… Bara ta tag i det så gott det går…..
Han har gnagt massor på sina fingrar o tår igen, ser inget kul ut… försöker få han att ta bitring ist, o för det mesta funkar det…. Det är inte kul när han biter så han blöder från fingrar o tår, o verkligen supermaniskt fastnar i det….
Han har sovit udda tider och varit väldigt uppvarvad emellanåt med…. Somnade fyra i går morse… o vaknade åtta… det var inte mkt sömn den natten… sen var han vaken o uppvarvad hela dagen i går o somnade inte förrän halv elva i går kväll….  Och vaknade åtta i morse…. Inte lika uppvarvad idag…. Dock lite arg ett par vändor….
Nu under förkylningen så ber han om massa vatten o dricka…  Brukar försöka få i han extra mkt när han är sjuk, men nu ber han om det själv….. :-)
Ha det gott!
Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar